Hodnocení a reference - Horní Počernice

Datum vloženíJméno čtenářeHodnocení čtenářeHodnocení
15.9.2017 Alexandra

Při kontrole zraku se potvrdilo je... [více]Při kontrole zraku se potvrdilo jeho postupné zhoršování v důsledku začínajícího šedého zákalu. Proto jsem se rozhodl nechat oči důkladně vyšetřit. Byl jsem na oční klinice v Horních Počernicích, kde jsem pak po vstupním vyšetření podstoupil operaci šedého zákalu, i když bylo nutné cestovat více jak 100 km z mého bydliště. Musím říci, že svého rozhodnutí nelituji. Počáteční obavy z možných rizik byly velmi rychle rozptýleny. Stručně řečeno: od zahájení vstupního vyšetření až po kontroly po operaci, na kterou jsem mohl docházet do spádové ambulance. Díky jejich schopnostem jsem odložil brýle, které jsem nosil více jak 50 let, svět se mně nyní opět jeví barevnější a jasnější. Jak s výsledkem operace, tak s celým přístupem týmu ke mně jako pacientovi jsem byl naprosto spokojen.

22.5.2017 Tonda

Já můžu horní počernice doporu... [více]Já můžu horní počernice doporučit. Už když jsem si kliniku vybíral líbilo se mi, že mají na stránkách všechno srozumitelně vysvětlené a i potom byl celkově přístup fajn. Doktor mi celou dobu při operaci říkal, co a jak bude dělat a musím říct, že jak jsem měl respekt z toho, tak tenhle přístup mě uklidnil.

5.5.2017 Janina

Díky laserové operaci na klinice ... [více]Díky laserové operaci na klinice v Horních počernicích mi konečně odpadla starost s brýlema a čočkama. Operace proběhla naprosto v pohodě a rychle, samotný laser trval asi jen 10 minut. Díky dvěma kolegyním, co byly na operaci předemnou jsem věděla do čeho jdu a ani mě nenapadlo mít strach.

26.4.2017 Jana Malá

Upřímně nemám co bych vytkla. K... [více]Upřímně nemám co bych vytkla. Když jsem byla na předoperačním vyšetření na klinice v horních počernicích tak jsem byla obeznámena se všemi důležitými informacemi, nebylo to takové odbytí pacienta na které jsme v lekařství normálně zvyklý. Po laserové operaci jsem měla oči sušší, trošku jsem je prokapávala, o víkendu jsem jim dala odpočinek a v pondělí už jsem mohla do normálního pracovního nasazení:) za mě velká spokojenost a doporučuji dál:)

27.3.2017 Janek

Zdravím, mám půl roku od implant... [více]Zdravím, mám půl roku od implantace nitroočních čoček a jsem opravdu spokojený. Díky presbyopii a vyššímu věku jsem nebyl adeptem na laserovou operaci a tak jsem si pro zákrok vybral kliniku v Počernicích, která sice za příplatek, což u mě nehrálo roli, nabízí laserem asistovanou operaci. Již druhý den jsem viděl ostře a byla pro mne úleva nemuset neustále hledat brýle, když jsem si chtěl něco přečíst.

8.12.2016 kmoch

Každému doporučuji se oční kli... [více]Každému doporučuji se oční klinice v Horních Počernicích vyhnout obloukem.Agresivní jednání Mudr Havránka překračuje všechny meze,skončilo fyzickým napadením mé osoby,přesto,že jsem si pouze slušně stěžoval na dlouhé čekání na ošetření.Takový člověk jako Mudr Havránek by měl přijít o titul,je to psychopat ,který se neumí ke klientovi chovat,včetně drzého personálu,vyřvávání,že není zvědavý na mé peníze,které jsem tam nechal.Je to jediný případ který znám,že by se takhle choval majitel soukromé kliniky.Tato klinika by měla být zavřená a skončit s podnikáním,dělá zdravotnictví ostudu.

6.9.2016 Irena

Přeji krásný den, Byla jsem popr... [více]Přeji krásný den, Byla jsem poprvé na této klinice a jak každému říkám byl to zázrak. Nikdy jsem se s tak vstřícným a příjemný jednáním nesetkala. Pan doktor Richter Erik a paní doktorka Kacerovská Jana tak to bych přála každému protože se cítíte jak v jiném světě. Po vyšetření zraku mě vše vysvětlil. Musím také zmínit sestřičky také se mnou jednaly s úsměvem ve tváři. Nebylo to jak u nás v Ústí nad Labem to si člověk hned při prvním dotazu říká, že jsem radši nemlčela. Omlouvám se za text nejsem žádná spisovatelka a jsem ještě dnes plná dojmů. Ráda se do této kliniky určitě vrátím. Ještě jednou děkuji všem. Irena Mazancová

19.5.2016 Jedlinská

Z chování personálu oční klini... [více]Z chování personálu oční kliniky jsem více než znechucena. Jsem zdravotní sestra a myslím si, že je běžný postup při přijímání nového pacienta zjistit, zda již nějaké takové zařízení navštívil a někde se již léčil. Na to se mě ale nikdo nezeptal. Sestra na recepci si zapsala RČ a tím to skončilo. Do ordinace mne zavolala velice otrávená sestra,jiná nebyla ani paní doktorka... Jméno jsem se bohužel nedozvěděla, protože podat novému pacientovi alespoň ruku a představit se, to asi nepovažují za důležité a na dveřích také nemají jmenovky se jménem...asi vědí proč. Zeptat se proč jsem přišla, to je také obtěžovalo. Sedněte si, změřili mi zrak, proč přicházíte, když na dálku vidíte... Že mi přijde, že se mi poslední dobou zhoršilo vidění na blízko, to paní doktorku vůbec nezajímalo. Když jsem řekla, že jsem již k očnímu lékaři chodila, tak udělala takový úškelebek, že jsem měla chuť hned odejít. Že jsem změnila bydlište a chtěla bych probrat řešení nějakou operací u nich to už jsem opravdu neměla nejmenší chuť s ní řešit. Můj závěr z návštěvy je tedy takový, že raději budu za svým očním lékařem dojíždět než ještě někdy navštívit Oční kliniku v Horních Počernicích. Jedlinská

26.3.2015 Hana Mokrá

9.12.2014 jsem na této klinice pod... [více]9.12.2014 jsem na této klinice podstoupila ambulantní operaci sítnice, kterou provedl Mudr.Bedřich s kolektivem lékařek a sester. Po týdnu jsem viděla dobře a dnes již nenosím na dálku brýle. Jsem velmi spokojena s přístupem celého kolektivu a obzvláště Mudr.Bedřicha.Děkuji mnohokrát. H.Mokrá

18.4.2014 David

Z oční kliniky v Horních Počern... [více]Z oční kliniky v Horních Počernicích jsem si odvezl velice špatné zkušenosti – především z přístupu pana Kacerovského. Přítelkyně jim zaplatila (cca. 40 tisíc za operaci). Po roce se oči zhoršily, a proto chtěla korekci. Trvalo půl roku urgencí po telefonech a e-mailech - doktoři z této kliniky vůbec nereagovali - bylo nutné zajet na kliniku osobně a vynutit si jejich pozornost. Objednali nás na termín cca za 3 měsíce. Přišli jsme na určený čas, ale několik hodin nás nechali čekat v čekárně. Pan Kacerovský se na přítelkyni skoro ani nepodíval - na to měl praktikanty. Nakonec se nám jejich "velice milá" hlavní sestra, pokusila namluvit, že korekce operace není hrazena z původní operace, neboť původní operaci dělal pan Kacerovský pod jinou obchodní společností. Celkově mám dojem, že si pánové na klinice už vydělali a nemají potřebu jednat s pacienty slušně. Dát peníze za zdraví mi vůbec nevadí, ale očekávám za ně jistou úroveň služeb – resp. lepší služby, než bych dostal v čistě veřejném zdravotnickém zařízení. Zde jsme je rozhodně nedostali.

21.6.2013 Karel Pagáčik

Prostředí příjmu vyšetření a... [více]Prostředí příjmu vyšetření ani přístup není na tak vysoké úrovni jako jinde, nicméně klinika je špičkově vybavena a pan Mudr. Kacerovský je špičkový odborník na svém místě s příjemným vystupováním. Operace šedého zákalu dopadla na výbornou, krátká doba od vyšetření 14 dní a zákrok během dvou dnů je také velké plus.

28.2.2013 Pavel Kučera

Na klinice jsem podstoupil Relex Sm... [více]Na klinice jsem podstoupil Relex Smile 3D operaci. Je pravda, že primář MUDr. Harvánek je "svůj", ale to by zase tak nevadilo.. co vadilo, bylo několikahodinové čekání kvůli "problematickým pacientům a potížistům", jak sestra opakovaně řekla, i přesto že byli stále přítomni v čekárně. Problematičtí proto, že se během operace pohnuli.. Klinika možná má nejlepší možnou techniku a vyškolené operatéry, nicméně přístup k pacientům se podobá státnímu zařízení, člověk silně cítí, že vlastně za těch 40 tisíc korun otravuje.. K výsledku operace: jedno oko perfektní, u druhého odoperovali o 0,5 dpt více, než mi naměřili v Gemini Brno a než mi naměřil můj optik, což je zvláštní.. na toto oko i dnes, 2 měsíce po operaci, nevidím stoprocentně i přes ujišťování lékařů klinik\, že to stále ještě chce čas.. no nevím..

Přidat Vaše hodnocení

Nové články

Naši partneři

Rubriky článků