Hodnocení a reference - Refrakční centrum Praha

Datum vloženíJméno čtenářeHodnocení čtenářeHodnocení
9.6.2017 Klara Vojtechovska

V lednu tohoto roku jsem podstoupil... [více]V lednu tohoto roku jsem podstoupila laserovou operaci očí v Refrakčním centru Praha. Musím poděkovat celému týmu lékařů a sester pod vedením pana primáře MUDr. Petra Nováka za skvělý před i po operační přístup. Asi jako každý jsem měla obavy, které ale celý tým rozptýlil humorným a velmi laskavým profesionálním přístupem. Při posledním vyšetření mi bylo naměřeno NULA dioptrií! Děkuji Klára Vojtěchovská Juan Dolio,Domikánská republika

18.11.2016 Michal

Skvělý proklientský přístup pe... [více]Skvělý proklientský přístup personálu a profesionální práce lékařů včetně pooperační péče. Zákrok není příjemný, ale zcela odstranil dioptrickou vadu a cena se vyrovná několika málo letům nákupu brýlí/čoček. Po operaci máte k dispozici SOS telefonní číslo na lékaře, veškerou medikaci, kdykoliv se vám budou věnovat. RCP mohu jedině doporučit.

19.8.2016 Stanislav Páral

Personál, lékaři i vybavení toh... [více]Personál, lékaři i vybavení tohoto zařízení je na špičkové úrovni. Po laserovém zákroku jsem byl maximálně spokojen. Vřele doporučuji všem.

21.6.2016 Pavlína Rakovcová

S klinikou jsem velice spokojená. ... [více]S klinikou jsem velice spokojená. Nadstandardní pečlivý lékařský přístup, velmi příjemné prostředí a profesionální péče. Vřele doporučuji všem.

21.4.2016 Kateřina Špačková

Skvělá práce pana primáře Nov... [více]Skvělá práce pana primáře Nováka, laservá operace proběhla bez komplikací, výsledek je skvělý. Profesionální přístup veškerého personálu kliniky, krásné a příjemné prostředí, adekvátní a příznivá cena, poměr cena - kvalita skvělý.

6.11.2015 Eliška

Hodnotím velice kladně. Žádný ... [více]Hodnotím velice kladně. Žádný problém, ihned 1. den po operaci jsme viděla, nic jsem necítila. Je to skvělé vidět tak ostře. Jsem ráda, že jsem operaci podstoupila, 6 dioptrií je opravdu na obtíž.. teď si toho všímám mnohem víc.

14.7.2015 Jan Kašuba

Kliniku mohu jen doporučit, jsem 6... [více]Kliniku mohu jen doporučit, jsem 6 měsíců po operaci a vidím skvěle. Z 3.5 dioptrie mám nyní 0.0. Informace i přístup kliniky se mi líbil. Jen ta cena by mohla být nižší.

2.12.2014 Romana Lesakova

Maximální spokojenost! Mohu jen d... [více]Maximální spokojenost! Mohu jen doporučit i těm nejnáročnějším klientům!

1.12.2014 Diana Šubertová

Vysetrujici lekar: Dr. Klecka Oper... [více]Vysetrujici lekar: Dr. Klecka Operujici lekarka: Dr. Prochazkova Refrakcni centrum Praha je velice profesionalni pracoviste. Všichni, od sestricek, až po vysetrujiciho a operujiciho lekare jsou velmi mili, ochotní a profesionalni. RCP me oslovilo predevsim tim, ze se tak nepropaguje v mediich, atmosfera je spise rodinna, ocenuji velice individualni a vstricny pristup k pacientovi. Sestricky i lekari neustale projevovali ucast a vse dopodrobna nekolikrat vysvetlovali. Operace (kratkozrakost) se zdařila na výbornou. Pooperacni pece skvela. Dekuji primari Novakovi a celemu tymu,

17.8.2014 Ivo

Velice profesionální a milý př... [více]Velice profesionální a milý přístup. Člověk je přeci jen před zákrokem nervozní, a když má pocit, že personál i lékař projevují účast a vše dopodrobna vysvětlí, obavy se lépe rozptýlí. Operace (krátkozrakost, astigmatismus) se zdařila na výbornou. Pooperační péče skvělá. Děkuji primáři Novákovi a celému týmu.

5.8.2014 Miloslav Malý, Praha

Pan primář MUDr. Petr Novák mně... [více]Pan primář MUDr. Petr Novák mně operoval a léčil značně pokročilé šedé zákaly s perfektním výsledkem. Doporučuji ho každému, lepší nikdo není. Provedl již přes 30 000 operací, je odborník světového formátu, který přednáší i v zahraničí. Má pochopení pro potřeby pacientů a příjemné jednání, vysvětlí, uklidní, je trpělivý, má pevné a jisté ruce velkého chirurga. Také sálové sestry a paní sekretářka jsou vynikající svojí odborností i jednáním. Zvláštní pozornost si zaslouží zarouškování před operací – rouška je lehká a vzdušná, kolem úst a nosu je vytvořený volný dýchací prostor s účinným přívodem kyslíkového vzduchu. Ve skvělém očním oddělení Nemocnice na Homolce a Refrakčním centru Praha poskytují nejlepší péči. Velmi děkuji váženému panu primáři, řediteli RCP a přeji mu mnoho dalších úspěchů a štěstí v pracovním i osobním životě.

5.7.2014 Daniel Říha

Jsem cca 1,5 měsíce po operaci kr... [více]Jsem cca 1,5 měsíce po operaci krátkozrakosti cca 3 dioptrie v RCP, zatím úplná spokojenost, vše probíhá dle předchozích informací.

Přidat Vaše hodnocení

Nové články

Naši partneři

Rubriky článků