Hodnocení a reference - Refrakční centrum Praha

Datum vloženíJméno čtenářeHodnocení čtenářeHodnocení
14.7.2017 Irena Krupičková

Naprostá špička, profesionální... [více]Naprostá špička, profesionální přístup, maximální spokojenost.

3.7.2017 Jolyon Mungenga

Na operaci jsem šel s lehkými oba... [více]Na operaci jsem šel s lehkými obavami. Slyšel jsem několik nepěkných příběhů od známých, kteří byli na laserové operaci. Proto jsem nepodcenil výběr kliniky. Již od vstupu do kliniky Refrakční centrum Praha je přístup veškerého personálu naprosto profesionální a je vidět, že jsou všichni proškoleni a vědí, jak vám vše vysvětlit, abyste věděli přesně, co vás čeká a byli v co možná největší psychické pohodě. Samotná operace byla velice rychlá, cca 15 min. obě oči. Po operaci jsem již druhý den mohl normálně fungovat se slunečními brýlemi. Za mě tedy maximální spokojenost ve všech směrech.

9.6.2017 Klara Vojtechovska

V lednu tohoto roku jsem podstoupil... [více]V lednu tohoto roku jsem podstoupila laserovou operaci očí v Refrakčním centru Praha. Musím poděkovat celému týmu lékařů a sester pod vedením pana primáře MUDr. Petra Nováka za skvělý před i po operační přístup. Asi jako každý jsem měla obavy, které ale celý tým rozptýlil humorným a velmi laskavým profesionálním přístupem. Při posledním vyšetření mi bylo naměřeno NULA dioptrií! Děkuji Klára Vojtěchovská Juan Dolio,Domikánská republika

18.11.2016 Michal

Skvělý proklientský přístup pe... [více]Skvělý proklientský přístup personálu a profesionální práce lékařů včetně pooperační péče. Zákrok není příjemný, ale zcela odstranil dioptrickou vadu a cena se vyrovná několika málo letům nákupu brýlí/čoček. Po operaci máte k dispozici SOS telefonní číslo na lékaře, veškerou medikaci, kdykoliv se vám budou věnovat. RCP mohu jedině doporučit.

19.8.2016 Stanislav Páral

Personál, lékaři i vybavení toh... [více]Personál, lékaři i vybavení tohoto zařízení je na špičkové úrovni. Po laserovém zákroku jsem byl maximálně spokojen. Vřele doporučuji všem.

21.6.2016 Pavlína Rakovcová

S klinikou jsem velice spokojená. ... [více]S klinikou jsem velice spokojená. Nadstandardní pečlivý lékařský přístup, velmi příjemné prostředí a profesionální péče. Vřele doporučuji všem.

21.4.2016 Kateřina Špačková

Skvělá práce pana primáře Nov... [více]Skvělá práce pana primáře Nováka, laservá operace proběhla bez komplikací, výsledek je skvělý. Profesionální přístup veškerého personálu kliniky, krásné a příjemné prostředí, adekvátní a příznivá cena, poměr cena - kvalita skvělý.

6.11.2015 Eliška

Hodnotím velice kladně. Žádný ... [více]Hodnotím velice kladně. Žádný problém, ihned 1. den po operaci jsme viděla, nic jsem necítila. Je to skvělé vidět tak ostře. Jsem ráda, že jsem operaci podstoupila, 6 dioptrií je opravdu na obtíž.. teď si toho všímám mnohem víc.

14.7.2015 Jan Kašuba

Kliniku mohu jen doporučit, jsem 6... [více]Kliniku mohu jen doporučit, jsem 6 měsíců po operaci a vidím skvěle. Z 3.5 dioptrie mám nyní 0.0. Informace i přístup kliniky se mi líbil. Jen ta cena by mohla být nižší.

2.12.2014 Romana Lesakova

Maximální spokojenost! Mohu jen d... [více]Maximální spokojenost! Mohu jen doporučit i těm nejnáročnějším klientům!

1.12.2014 Diana Šubertová

Vysetrujici lekar: Dr. Klecka Oper... [více]Vysetrujici lekar: Dr. Klecka Operujici lekarka: Dr. Prochazkova Refrakcni centrum Praha je velice profesionalni pracoviste. Všichni, od sestricek, až po vysetrujiciho a operujiciho lekare jsou velmi mili, ochotní a profesionalni. RCP me oslovilo predevsim tim, ze se tak nepropaguje v mediich, atmosfera je spise rodinna, ocenuji velice individualni a vstricny pristup k pacientovi. Sestricky i lekari neustale projevovali ucast a vse dopodrobna nekolikrat vysvetlovali. Operace (kratkozrakost) se zdařila na výbornou. Pooperacni pece skvela. Dekuji primari Novakovi a celemu tymu,

17.8.2014 Ivo

Velice profesionální a milý př... [více]Velice profesionální a milý přístup. Člověk je přeci jen před zákrokem nervozní, a když má pocit, že personál i lékař projevují účast a vše dopodrobna vysvětlí, obavy se lépe rozptýlí. Operace (krátkozrakost, astigmatismus) se zdařila na výbornou. Pooperační péče skvělá. Děkuji primáři Novákovi a celému týmu.

5.8.2014 Miloslav Malý, Praha

Pan primář MUDr. Petr Novák mně... [více]Pan primář MUDr. Petr Novák mně operoval a léčil značně pokročilé šedé zákaly s perfektním výsledkem. Doporučuji ho každému, lepší nikdo není. Provedl již přes 30 000 operací, je odborník světového formátu, který přednáší i v zahraničí. Má pochopení pro potřeby pacientů a příjemné jednání, vysvětlí, uklidní, je trpělivý, má pevné a jisté ruce velkého chirurga. Také sálové sestry a paní sekretářka jsou vynikající svojí odborností i jednáním. Zvláštní pozornost si zaslouží zarouškování před operací – rouška je lehká a vzdušná, kolem úst a nosu je vytvořený volný dýchací prostor s účinným přívodem kyslíkového vzduchu. Ve skvělém očním oddělení Nemocnice na Homolce a Refrakčním centru Praha poskytují nejlepší péči. Velmi děkuji váženému panu primáři, řediteli RCP a přeji mu mnoho dalších úspěchů a štěstí v pracovním i osobním životě.

5.7.2014 Daniel Říha

Jsem cca 1,5 měsíce po operaci kr... [více]Jsem cca 1,5 měsíce po operaci krátkozrakosti cca 3 dioptrie v RCP, zatím úplná spokojenost, vše probíhá dle předchozích informací.

Přidat Vaše hodnocení

Nové články

Naši partneři

Rubriky článků